Dette sier andre om meg

“Sommerserien, der ditt bidrag fra Troms var med, fikk kjempegod mottakelse blant leserne våre :o)”

Jane Holma
Helse- og reiseansvarlig i Norsk Ukeblad

“Jeg har haft stor glæde af at arbejde sammen med freelancejournalist Ann Cathrin Solbakken på magasinet Vi med Hund, både den danske og norske udgave de senere år. Som magasinredaktør under tidspres finder man hurtigt sine ‘yndlinge’, som man ved bare leverer. Ann Cathrin var én af mine. Det er nemlig guld værd at modtage først en god idé og dernæst materiale, der er fikst og færdigt, velskrevet og velresearchet – og altid med gode fotos til! Ann Cathrin er en super professionel journalist, som jeg varmt kan anbefale.”
Gertrud Baun
Redaktør på Vi med Hund  (JSL Media) tidligere researcher i Politiken

 

“Som veileder på høgskolekursene i feature- og fortellende journalistikk ved NKS Nettstudier og Høgskolen i Oslo og Akershus, har jeg undervist over tusen studenter de ti årene jeg har hatt gleden av å være kursholder. Det er ekstra stas som veileder å ha studenter som utmerker seg når det kommer til engasjement, lærevillighet og arbeidsinnsats. Ann Cathrin er en av disse.

På begge kursene leverte hun inn tekster som utmerket seg. Selv om jeg leser mange hundre oppgaver i løpet av et studieår, har flere av Ann Cathrins tekster festet seg. Spesielt godt husker jeg fortellingen om redningshunden Chanko og den dramatiske redningsaksjonen i Hallingdal.

Ann Cathrin skriver levende – og tar med leseren inn i det som skjer. Hun er dyktig, rutinert – og med et ekstra godt blikk for både barn og dyr. Ønsker man å trykke historier som leserne husker – så er Ann Cathrin et trygt kort å satse på.”

Linda Dalviken
Journalist, forfatter og veileder i journalistikk ved NKS og Høyskolen i Oslo

Copyright © Ann Cathrin Solbakken 2015